Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
legislatiamuncii.ro cauta meniu

 

Model fisa postului pentru operator la fabricarea produselor congelate si de panificatie

fisa de post operator fabricare produse congelate
Iata un model de fisa postului pentru Operator la fabricarea produselor congelate si de panificatie, potrivit PortalCodulMuncii.ro:



I. Identificarea postului

1. Numele si prenumele titularului: ............

2.   Denumirea postului: Operator la fabricarea produselor congelate ai de panificatie
[Daca in organigrama denumirea postului difera de cea din COR, va trebui sa mentionati in fisa si denumirea din COR.]

3. Pozitia in COR / Cod: 751205

 [In cazul in care denumirea postului din firma dvs. nu se regaseste in COR, va trebui sa treceti codul din COR pentru denumirea cea mai apropiata din punct de vedere al sarcinilor si responsabilitatilor.]

4.   Departamentul / locatia: Alimentatie

 Telemunca. Avantaje. Dezavantaje. Optimizare cost
Telemunca. Avantaje. Dezavantaje. Optimizare cost

Vezi detalii aici

Protectia datelor personale - Ghid pentru HR
Protectia datelor personale - Ghid pentru HR

Vezi detalii aici

Cum sa operati eficient si fara greseli in Revisal
Cum sa operati eficient si fara greseli in Revisal

Vezi detalii aici




[Repartizarea se va face conform marimii, specificului si organigramei firmei.]

5.  Nivelul postului: Executie

6. Relatii ierarhice (control, indrumare, posturi supervizate):

Se subordoneaza Inginerului Sef

 [Pentru punctele 4, 5 si 6 se va tine cont de marimea, specificul si organigrama firmei.]

II. Descrierea postului

1. Scopul general al postului
Operatorul la fabricarea produselor de patiserie si panificatie congelate prepara in laborator sau in unitatile industrializate, produsele de patiserie si panificatie in stare congelata in vederea comercializarii spre consum casnic sau spre unitatile de coacere.

 [In functie de marimea, specificul si organigrama firmei, scopul poate diferi. Scopul postului se va regasi detaliat in obiectul contractului definit in CIM semnat de parti.]

2. Competente personale:

    sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.);
    sa nu aiba antecedente penale
    sa fie apt din punct de vedere medical

3. Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului

Sarcinile de serviciu obligatorii, reprezentand 100% din norma de baza corespunzatoare unei parti de 100% din salariul de baza.

    este direct raspunzator de indeplinirea intocmai a atributiilor si prevederilor sarcinilor de serviciu stabilite in prezenta fisa
    este direct raspunzator de pastrarea bunurilor materiale sau de alta natura pe care le are in gestiune;

Atributii

    sa organizeze buna desfasurare a procesului de productie
  •     sa gestioneze materia prima si materialele din dotarea magaziei tampon in cadrul unui schimb de lucru, pe baza raportului de fabricatie, cu semnatura de predare-primire;
  •     sa se aprovizioneze cu materii prime si materiale
  •     sa asigure calitatea produselor
  •     sa completeze documentele specific
  •     si pregateasca materiile prime ai auxiliare
  •     sa obtina produsul finit
  •     sa pregateasca produsul finit in vederea comercializarii
  •     sa prepare aluatul
  •     sa prepare foietajul
  •     sa prepare umpluturile
  •     sa raspunda de calitatea produselor realizate;
  •     sa foloseasca timpul de munca exclusiv pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in acest sens, nu se ocupa in timpul de munca de activitai care nu sunt cuprinse in atribuiile ai indatoririle sale ori nu sunt dispuse de aefi ierarhici
  •     sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca
  •     sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei
  •     sa fie cinstit, loial ai disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata ai corecta faa de toate persoanele cu care vine in contact;
  •     sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii ai P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul;
  •     sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol;
  •     sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora;
  •     sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati;
  •     sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale;
  •     sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi
  •     sa informeze de indata administratorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut;
  •     sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept.


...citeste mai multe pe PortalCodulMuncii >>>




Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
fisa de post operator fabricare produse congelate

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!


Data aparitiei: 26 Iulie 2017
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Model fisa postului pentru operator la fabricarea produselor congelate si de panificatie Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.
 

 
x
(cel putin 10 caractere)


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

ClubLegislatiaMuncii.ro - intrebarea zilei

 
Acordare De Tichete De Masa Incluzand Valoarea Lor In Salariul NegociatIntrebare: Buna Ziua! Incepand de 1 martie 2018, am negociat un salariu brut de 3756+892 spor de risc comform act aditional. Cand am primit salariul era o diferenta de 300 lei net. Angajatorul mi-a coumicat ca diferenta este valoarea tichetelor de masa, deoarece acestea sunt incluse in valoarea salariului negociat. In aceasta situatie eu doresc sa renunti la tichete pt. ca doresc sa cheltuiesc salariul meu cum o doresc eu. Este legal ca tichetele sa fie incluse in salariul negociat, fara sa se mentio
 

Raspuns: NU ESTE LEGAL! tocmai de aceea legea prevede negocierea individuala a salariului brut(salariu de ba... citeste tot raspunsul aici


ARTICOLE SIMILARE

Model fisa postului pentru operator la fabricarea produselor congelate si de panificatie

Descarca GRATUIT
“Codul Muncii: 5 modificari majore in 2018”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.

 

eNews Resurse Umane

Importanta Work-Life Balance
Descarca GRATUIT raportul special

"Importanta Work-Life Balance"
 

 

 


 
xx
PRIORITATILE ANULUI 2018
Afla cum realizezi echilibrul intre activitatea profesionala
si viata personala a angajatilor

Descarca acum GRATUIT Raportul Special

"Importanta Work-Life Balance"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane