Bugetarii din cadrul administratiilor publice locale vor avea salarii majorate incepand cu 1 februarie 2017

majorare salariu bugetari 2017bugetari administratie localabugetari artisti majorari salariale
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vesti bune pentru bugetarii care lucreaza in cadrul administratiei publice locale, in contextul in care acestia vor beneficia de majorari salariale, de la 1 februarie 2017.

Nu sunt singurii salariati de la stat care se vor bucura de salarii mai mari, artistii vor avea parte la randul lor, de o majorare financiara semnificativa.

Asadar, aceste prevederi au fost reglementate de OUG nr. 2/2016 in ceea ce priveste anumite masuri fiscale, aceasta fiind publicata in Monitorul Oficial la data de 6 ianuarie 2017.

In acest context, bugetarii din autoritatile si institutiile publice vor beneficia de o majorare salariale cu 20%, in comparatie cu luna ianuarie 2017.


Ce angajati vor beneficia de aceste mariri salariale?


Aceste majorari salariale ii au in vedere pe acei salariati bugetari care lucreaza in institutiile publice locale din comune, orase, municipii, judete, municipiul Bucuresti, etc.


Se majoreaza atat salariile de baza, cat si cuantumul sporurilor, indemnizatiilor si al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul brut.

Este demn de mentionat ca personalul care ocupa functii de demnitate publica alese din cadrul organelor autoritatilor publice locale, respectiv primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti ai consiliilor judetene etc, nu intra sub incidenta acestor prevederi.


Artistii de la stat vor beneficia de majorari salariale de 50%


Artistii care lucreaza la stat vor beneficia de majorari semnificative, dat fiind faptul ca acestia vor avea parte de mariri salariale de 50%. Ce fel de artisti se vor bucura de aceste majorari? Este vorba despre actori, dirijori, pictori, dansatori, etc.

Iar acesti bugetari nu sunt singurii care au avut parte de majorari salariale anul acesta. Profesorii primesc 15% in plus la salarii, noi sporuri si indemnizatii, alaturi de salariatii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care au venituri mai mari cu 25%, incepand cu 1 ianuarie 2017, conform  Legii nr. 250/2016, care aproba OUG nr. 20/2016.







de Mara Dobrin


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
majorare salariu bugetari 2017bugetari administratie localabugetari artisti majorari salariale

Data aparitiei: 01 Februarie 2017
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Bugetarii din cadrul administratiilor publice locale vor avea salarii majorate incepand cu 1 februarie 2017 Nota: 3.96 din 5 - 14 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]