Cautati locuri de munca in strainatate? Peste 1.500 de oferte de angajare va asteapta

locuri de munca strainatateoferte angajare europa
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Potrivit celor mai recente date inregistrate in reteaua EURES, 1.504 locuri de munca sunt disponibile in tarile din Spatiul Economic European.

Spania se afla pe primul loc in ceea ce priveste numarul ofertelor de angajare, cu peste 800 de posturi disponibile in sectorul agricol.

Germania, Norvegia si Marea Britania pun la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate peste 100 de oferte de angajare, fiecare. In Germania, oferta este cea mai diversificata, de la posturi pentru ospatari, soferi, barmani, pana la posturi de ingineri software si dezvoltatori de aplicatii IT. In Norvegia, cel mai mare procentaj il au posturile din constructii, in timp ce Marea Britanie ramane pe primul loc in privinta posturilor de ingrijitori persoane.

70 de locuri de munca sunt diponibile in Cehia, pentru: operatori masini-unelte, manipulanti marfa, slefuitori, soferi camion, tractoristi. In Slovacia, puteti opta pentru unul din cele 30 de posturi de sofer autocamion sau 7 posturi de ingrjitor/infirmier.

Persoanele care cauta un loc de munca in Italia au la dispozitie 30 de oferte de angajare pentru asistenti medicali si 30 pentru ingrijitori persoane.

Bulgaria ramane singurul stat din reteaua EURES in care sunt disponibile posturi in industria de prelucrare a lemnului.

Tarile cu cele mai putine oferte de angajare sunt Malta ( 4 posturi de lucrator aluminiu), Belgia ( 2 posturi de dulgher si 1 baby sitter), Franta ( 1 post de dezvoltator Full Stack, 1 post de inginer dezvoltare informatica si 1 post dezvoltator front-end) si Austria, cu 1 un post de ofiter proiecte europene.

Pentru a aplica la oricare dintre aceste joburi, apelati la consilierii EURES din cadrul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
locuri de munca strainatateoferte angajare europa

Data aparitiei: 14 Iulie 2016
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Cautati locuri de munca in strainatate? Peste 1.500 de oferte de angajare va asteapta Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Detasare salariat. Statul in care se platesc contributiile socialeIntrebare: In cazul in care avem un salariat detasat in UE de 5 ani de zile cu reinnoire detasare la 6 luni, unde trebuie sa ii fie declarate taxele, in Romania sau in tara unde isi desfasoara activitatea, tinand cont de Articolul 12 Reguli speciale in care se mentioneaza: (1) Persoana care desfasoara o activitate salariata intr-un stat membru, pentru un angajator care isi desfasoara in mod obisnuit activitatile in acest stat membru, si care este detasata de angajatorul respectiv in alt stat membru pentru...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Certificat medical cod 08. CASS ianuarie - aprilieIntrebare: OUG 34/2024 care intra in vigoare incepand cu data de 12 aprilie prevede eliminarea CASS CM 08 Intrebarea mea este: Daca am o salariata care a beneficiat de CM 08 din data 27.12 2023 (CM initial dec 2023) pana la data de 30.04.2024 (perioada de acordare inceteaza dupa data de 12.04.2024), conform Oug 32 trebuie sa ii fac recalculul indemnizatiei nete (sa nu mai retin CASS) pentru perioada ian-martie? Pentru luna aprilie nu retin CASS.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]