Reduceri de pana la 40% pentru pachetele vandute la Targul de Turism din Bucuresti

turism
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agentiile de turism prezente la targul de profil care se desfasoara in perioada 18-21 martie la Palatul Parlamentului acorda reduceri la pretul pachetelor turistice cu 10% mai mari decat cele anuntate cu o luna inainte de inceperea expozitiei, astfel incat discount-urile ajung la 20-40%.

"Daca un turist cumpara un pachet pentru o destinatie interna de la targ, va beneficia atat de reducerea facuta prin programul inscrieri timpurii, unde turistul trebuie sa cumpere biletul inainte de 31 martie, cat si de reducerile facute de agentii la targ. Astfel, pretul unui bilet pentru o destinatie interna poate fi achizitionat cu o reducere de pana la 40% ", a declarat agentiei MEDIAFAX Corina Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Ea a adaugat ca programul de inscrieri timpurii si tarifele reduse fata de anul trecut au facut ca agentiile sa inregistreze, in lunile ianuarie si februarie, cresteri ale vanzarilor comparativ cu perioada similara a anului trecut.

"Pentru destinatiile externe, desi reducerile initiale erau de 10%, in aceasta perioada preturile au ajuns sa scada si cu 20%", a afirmat Iulian Andrei, directorul agentiei Blue Line din Bucuresti.

El spune ca agentiile au renegociat contractele cu hotelierii din strainatate, astfel incat in multe destinatii din Turcia pachetele sunt mai ieftine cu 20% fata de anul trecut, iar in Bulgaria cu 15%.

De asemenea, si pachetele din tari precum Egipt sau Tunisia se vand cu reducere.

"Si ofertele speciale sunt mai tentante. Daca anul trecut existau, in strainatate, pachete de sapte nopti, din care turistul platea sase, acum au aparut oferte de genul stai sapte nopti si platesti cinci", a adaugat Andrei.

Potrivit lui Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, printre destinatiile externe unde preturile au scazut mai mult se numara Antalya (- 35% fata de anul trecut), Mallorca (20%), Creta (15%) si Rhodos (10%).

"A crescut interesul romanilor si pentru turismul de circuite. Avem pachete Vietnam-Cambodgia-Lhaos, care se vand cu 2.200 de euro, sau pentru Coasta de Est a Americii, unde pretul a opt nopti este de 1.450 de euro de persoana, inlusiv transportul", a spus Burcea.

El a adaugat ca in acest an s-au ieftinit si croazierele, motiv pentru care numarul turistilor care aleg acest gen de oferte este in crestere.

Noemi Hagan, reprezentanta agentiei de turism Eximtur din Cluj, spune ca sapte nopti in regim de demipensiune la un hotel de cinci stele din Paralia (Grecia) costa 199 de euro, iar o saptamana de cazare la o vila de trei stele in aceeasi statiune poate costa 49 de euro.

"In statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, un loc in camera dubla intr-un hotel de trei stele costa 13 euro pe noapte, iar intr-un hotel de cinci stele preturile pornesc de la 49 de euro pe noapte. In Turcia, pretul unei nopti de cazare in regim all inslusive la un hotel de cinci stele este de 48 de euro", a mai spus Hagan.
SURSA: Mediafax

Seminarul National de Legislatia Muncii 2010, organizat pe 23 aprilie la Crowne Plaza Bucuresti!

...clic aici pentru detalii


de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
turism

Data aparitiei: 18 Martie 2010
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Reduceri de pana la 40% pentru pachetele vandute la Targul de Turism din Bucuresti Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]