Sarbatori Fericite! Rentrop&Straton ofera preturi speciale pentru lucrari de top din domeniu

legislatia munciiManagerul de Resurse umane
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Daca am ajuns cu bine pana aici, avem toate sansele sa o facem si anul viitor. Desi se anunta modificari in Codul Fiscal si poate ca unii deja le-au asimilat, anul 2016 va veni si el cu provocarile sale.

Pentru cei care doresc sa inceapa anul cu succes, specialistii Rentrop&Straton au pregatit oferte speciale de sarbatori la cele mai bune lucrari de specialitate din legislatia muncii si HR.

Cateva titluri care va pot interesa pentru un 2016 de succes:

207 Modele si Formulare Obligatorii in HR

Gasiti intr-un singur loc: modele, formulare, chestionare, teste, liste de control, sfaturi si recomandari conform prevederilor din Codul muncii.

33 instrumente vitale pentru un manager de succes
33 instrumente - concepte gandite si puse la punct de unii dintre cei mai mari ganditori ai lumii. Exemple: Lean Six Sigma, 5S, Delphi, Ishikawa, Pareto, Flowchart, Brainstorming, ISO, Agile, Evaluarea 360, Kanban.

125 modele si formulare vitale in SSM
125 de modele si formulare EDITABILE obligatorii pentru SSM, gata intocmite, pe care nu mai trebuie decat sa le completati cu datele dvs.

Ghid practic de SSM
Ghidul va arata in mod limpede ce obligatii aveti pe linie SSM (inclusiv obligatiile mai putin cunoscute) si care sunt pasii de urmat pentru a fi intotdeauna in deplina legalitate.

202 Modele de Fise de Post
Lucrarea vine in ajutorul dvs. pentru a va completa lista cu fisele de post pe care deja le aveti. Cele 202 de modele acopera cu profesionalism toate punctele pe care trebuie sa le contina acest document.


Ghidul Practic: Apararea Impotriva Incendiilor
Fie ca sunteti angajator, administrator sau conducator al unei institutii, trebuie sa stiti foarte clar: apararea impotriva incendiilor este o obligatie legala! Evitati amenzile pagubitoare din domeniul PSI!

Manualul Mediatorului - Succes garantat
Manualul mediatorului este rodul experientei specialistilor care au elaborat o lucrare ce te instruieste rapid, complet, eficient. Tot ce trebuie sa stii pentru ca medierea sa devina o arta!

KIT de documente INSTANT obligatorii in Legislatia Muncii
Arhiveaza pentru dvs. intr-o singura colectie modele pentru: deciziile, formularele, cererile, actele aditionale, contractele, preavizele, notificarile si demisiile, dovezi, certificate de care aveti nevoie pentru respectarea legii.

Cele 9 proceduri de legislatia muncii obligatorii pentru Managerul de Resurse umane
Toate trucurile si chichitele juridice sunt prezentate aici, astfel incat este exclus sa aveti probleme cu inspectorii ITM sau in instanta! Aveti la dispozitie procedurile complete pentru: angajare; acordarea zilelor libere etc.

Regulamentul de organizare si functionare
CD-ul “Regulamentul de organizare si functionare in 5 pasi” va ofera modele complete, corecte si legale de regulamente de organizare si functionare, pregatite pentru a fi completate cu datele specifice firmei dvs.

Oferta de sarbatori continua aici>>>

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
legislatia munciiManagerul de Resurse umane

Data aparitiei: 22 Decembrie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Sarbatori Fericite! Rentrop&Straton ofera preturi speciale pentru lucrari de top din domeniu Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]