Care sunt cei mai mari angajatori din Romania in 2010?

angajatori
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In plina criza, cand numeroase firme de renume anunta disponibilizari si programe de plecari voluntare din companii, exista si angajatori care se extind si care incep programe de recrutare de personal. Revista „Capital” va prezinta un top al celor mai mari angajatori din Romania in acest an.

500-1.000 de posturi
Genpact Romania, specializata in servicii si solutii tehnologice, va angaja, in acest an, peste 500 de tineri absolventi de studii superioare pentru cele doua unitati pe care le are in Romania. Reprezentantii companiei au declarat ca numarul angajarilor va depinde de contractele care vor fi incheiate in urmatoarea perioada.

637 de posturi
Furnizorul de servicii outsourcing si software Wipro a preluat, la incepu­tul lui 2010, prin­tr-un transfer de bu­si­ness, circa 487 de angajati de la Al­catel-Lu­cent. In plus, compania va mai angaja 150 de oameni in centrul de Business Process Outsourcing din Bucuresti, iar Alcatel-Lucent, alte 250 de persoane.

600 de posturi 
HP va angaja 600 de persoane la centrul Global eBusiness Operations (GeBOC) din Bucuresti. Obiectivul este de crestere a numarului de angajati cu 30% pana la sfarsitul anului. Astfel, se doreste extinderea echipei prin atragerea de studenti si absolventi de studii superioare, dar si a tinerilor cu experienta profesionala de unu-doi ani.

500 de posturi
Retailerul german de discount Lidl, prezent in aproape toate tarile europene, a achizitionat deja terenurile pentru deschiderea de magazine in Romania. Primele unitati vor fi inaugurate in Bucuresti si in cateva orase din tara in cursul acestui an.

250 de posturi 


In luna ianuarie, ING a inceput recrutarea de personal pentru Centrul Regional de Servicii, pe care biroul ING din Amsterdam il va inaugura la Cluj-Napoca, in iulie, urmand ca acesta sa devina operational in cel de-al treilea trimestru al anului. (sursa: Lugera & Makler si companiile)

Managementul resurselor umane, acum cu solutii!

Fie ca aveti o problema legata de fisa postului sau de motivarea angajatilor, fie ca trebuie sa va ocupati de recrutare si selectie sau de evaluarea performantelor angajatilor, " Consilier - Managementul resurselor umane" va ofera tot ce aveti nevoie: de la informatiile la zi si recomandarile specialistilor pana la planurile de actiune, chestionarele si formularele necesare.

Succesul oricarei firme depinde de modul in care angajatii pun in practica obiectivele acesteia. De aceea, capacitatile si calitatea resurselor umane sunt definitorii pentru rezultatele obtinute.

Atunci cand in companie se inregistreaza rezultate slabe, dvs., ca manager de resurse umane, trebuie sa folositi instrumentele potrivite prin care sa determinati motivele reale ale acestei situatii.

Este vorba despre o dotare materiala necorespunzatoare? Despre o insuficienta cunoastere a obiectivelor? Sau, poate, angajatul in cauza nu are calificarea ori abilitatile necesare desfasurarii respectivului tip de activitate? Ori, pur si simplu, nu se simte suficient motivat?

" Consilier - Managementul resurselor umane" este instrumentul practic si foarte usor de utilizat pentru a va ajuta pe dvs. - care ati inteles ca oamenii sunt resursa-cheie a oricarei organizatii - sa gestionati profitabil si eficient resursele umane.

Forma accesibila, care permite ca informatia dorita sa fie obtinuta intr-un timp foarte scurt, exprimarea directa si clara, exemplele care vin sa lamureasca o data in plus sfaturile oferite, fac din Consilier - Managementul resurselor umane o lucrare indispensabila pentru colegii dvs., manageri de resurse umane, care folosesc deja acest instrument de lucru.


Ioana Manaila,

Coordonator " Consilier - Managementul resurselor umane",
Presedinte Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane



 
 
 

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajatori

Data aparitiei: 02 Martie 2010
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania in 2010? Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]