Ai da 1 leu pe zi pentru consultanta de specialitate super-profesionista?

contabilitatesalarizarelegislatia muncii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stimate prieten,

Ce neajunsuri iti intuneca ziua de munca? Fie ca esti manager de resurse umane, director de personal sau contabil… Hai sa vedem impreuna cateva:

Legislatie ambigua si schimbatoare, informatii trunchiate, depasite sau chiar lipsa, pierdere de timp, nesiguranta… Legea Contabilitatii si repercusiunile ei, nesfarsitele modificari ale Codului fiscal si ale normelor sale de aplicare, Codul muncii mereu partinic, ba la stanga, ba la dreapta, aroganta functionarilor de la Administratia financiara, zelul inspectorilor de la ITM…

As putea continua cu enumerarea pana maine. Dar n-are rost. De se sa iti irosesc timpul insirandu-ti pur si simplu probleme pe care le cunosti deja, cand tu ai nevoie de solutii pentru aceste probleme? Da, poate chiar acum, cand citesti pe fuga aceste randuri, tie iti zboara gandul tot la problema X sau Y (de contabilitate, fiscalitate sau legislatia muncii) pe care trebuie s-o rezovi. Dar, crede-ma, merita sa citesti in continuare. Pentru ca exact despre solutii este vorba.

O adresa care iti va schimba viata! 

www.PortalContabilitate.ro Retine, te rog, aceasta adresa. Iti garantez ca in cel mai scurt timp ea va deveni cel mai bun prieten al tau. Pentru ca aici, pe www.PortalContabilitate.ro, vei gasi ceea ce cauti: solutii pentru problemele tale.


Portalul www.PortalContabilitate.ro iti ofera accesul instant la o baza de date cu peste 3.000 de intrebari si raspunsuri practice, la obiect, din toate acele domenii cu care te lupti zi de zi:

* codul muncii
* asigurari sociale
* salarizare
* taxe si impozite
* impozitul pe profit
* impozitul pe venit
* dividende
* TVA
* proceduri fiscale
* contabilitate

Raspunsurile, evident, sunt date de specialisti. Tu nu trebuie decat sa cauti o intrebare asemanatoare cu cea care te framanta (lucru foarte usor de facut datorita modului cum este organizat portalul) si, clic!, raspunsul apare imediat. Iar daca se intampla totusi ca niciuna din cele peste 3.000 de solutii propuse in portal sa nu se potriveasca problemei pe care o intampini, pune chiar tu o intrebare! 125 de specialisti sunt pregatiti sa preia intrebarea ta si sa iti ofere solutia.

Mai mult, ai la dispozitie un set de instrumente ce-ti usureaza munca, iti economisesc timpul si banii: modele de documente, informatii utile privind termenele de declarare si plata a obligatiilor fiscale.

Cat costa aceasta minunatie?

1 leu pe zi! Exact, cea mai avantajoasa forma de a beneficia de solutiile concrete prezentate in portal – abonamentul pe 12 luni – costa doar 1 leu pe zi! E ca si cum ai avea acces total in spatele usilor inchise ale unui cabinet de consultanta, 24 din 24 de ore, 7 din 7 zile pe saptamana, pentru doar 1 leu/ zi!

Fii martorul consultantei pe care o primesc colegii tai de la alte firme. Invata din greselile lor si ia aminte la sfatul specialistilor!

Aboneaza-te acum! Poti beneficia de consultanta personalizata pentru toate departamentele-cheie din firma ta: legislatia muncii, salarizare, financiar, contabilitate!

5 motive incontestabile pentru care spui urgent „DA!”

Inca stai pe ganduri? Iata care sunt beneficii le tale ca utilizator al acestui portal:

1. Intrebarile tale pot atinge orice subiect.
Portalul acopera 6 domenii legislative esentiale si 48 de subdomenii: 1. codul muncii (9 subdomenii) 2. asigurari sociale (7 subdomenii) 3. salarizare (5 subdomenii) 4. TVA (11 subdomenii) 5. taxe si impozite (5 subdomenii) 6. contabilitate (10 subdomenii)

De la legislatia muncii la salarizare, de la legea pensiilor la contabilitatea de gestiune, imposibil sa nu afli raspuns la problema care te macina! Iar daca in arhiva nu gasesti, nu-i nimic! Specialistii iti acorda consultanta PERSONALIZATA!

2. Ai la dispozitie variante diferite de plata
* Ai identificat in portal o intrebare care se aseamana cu cea care te framanta? Ei bine, poti citi raspunsul dat de specialisti la acea intrebare, trimitand un SMS (5 euro + TVA)! Imediat primesti accesul la raspuns.

* Daca esti interesat de acces total la arhiva de peste 3.000 de intrebari/raspunsuri din diverse domenii si sa poti trimite intrebarile tale consultantilor, ai 2 variante:
o Abonamentul pe 1 luna – acces total in portal + consultanta personalizata 24 din 24 ore/7 zile din 7– totul pentru 49 lei (TVA inclusa)
o Abonament pe 12 luni – acces total in portal+ consultanta personalizata 24 din 24 ore/7 zile din 7 – totul pentru 394,86 lei (TVA inclusa).

3. Beneficiezi de consultanta de specialitate oferita de experti acreditati

125 de specialisti cu o vasta experienta practica te sfatuiesc. Iti recomanda, te avertizeaza. Iti ofera solutia legala optima pentru dilema in care te zbati, astfel incat buzunarul tau sa aiba cel mai putin de suferit. Amintim dintre aceste nume sonore doar cateva, lista completa cu numele personalitatilor angrenate in acest proiect putand fi consultata pe portal.

Legislatia muncii, Asigurari Sociale, Salarizare

Raluca Dimitriu: doctor in drept, specializarea dreptul muncii * conferentiar universitar la Catedra de Drept a Academiei de Studii Economice, Bucuresti * cercetator stiintific principal la Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Române * formator al magistratilor specializati in litigii de munca, in cadrul Institutului National al Magistraturii * cadru didactic titular in cadrul INDE (Institut National de Développement Economique) – modulul de dreptul afacerilor * cadru didactic titular de dreptul muncii in cadrul masterului in Managementul Resurselor Umane (Facultatea de Management – ASE) * coordonator al Consilierului Codul muncii.

Ana Bontea: director al Departamentului Juridic si Dialog Social din cadrul Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania * expert in domeniul tehnicii legislative (elaborarea de proiecte de acte normative), legislatiei muncii si IMM-urilor * negociator in cadrul Comisiei de negociere a contractului colectiv unic la nivel national (reprezentant al CNIPMMR) * membru al Comisiei pentru privatizarea, functionarea si cresterea competitivitatii agentilor economici din cadrul Consiliului Economic si Social * membru supleant al Comisiei de invatamant, cercetare si cultura din cadrul Consiliului Economic si Social * membru al Consiliului de Administratie al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.

Rodica Mantescu: consilier juridic coordonator departament juridic * responsabil cu coordonarea salariatilor departamentului juridic * executari silite * consultanta juridica la incheierea contractelor de prestari servicii * consultanta legislatia muncii si securitatii sociale * consultanta juridica la negocierea contractului colectiv de munca la nivel national * consultanta juridica la negocierea contractelor colective de munca la nivelul ramurilor din economia nationala * consultanta juridica la negocierea contractelor colective de munca la nivel de grup de unitati si unitate * consultanta juridica la concilierea, medierea si arbitrajul conflictelor de interese in conditiile Legii 168/1999 a conflictelor de interese * reprezentare in fata instantelor de judecata in cauzele privind litigiile de munca * cunostinte solide de legislatia muncii si securitatii sociale.

Taxe si impozite, deductibilitate, Impozitul pe profit, TVA :

Elena Ionescu: expert contabil si auditor – coordonator al lucrarii Consilier – Impozitul pe Profit si coautor la Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2009 * consilier superior in cadrul Ministerului Finantelor Publice, Directia Legislatie Impozite Directe * expert in probleme de impozit pe profit * consultant in domeniul impozitului pe profit in cadrul seminariilor organizate de Rentrop&Straton.

Irina Coma: consultant fiscal, expert contabil si auditor, lector pe probleme fiscal-contabile in cadrul mai multor firme de consultanta * director financiar in cadrul unitatii de management al proiectelor din cadrul MDLPL (proiect finantat de Banca Mondiala) * coautor Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2009, al CD-ului Impozitul pe Profit 2009 si al Revistei Romane de Fiscalitate.

Otilia Bara: auditor financiar, expert evaluator, expert contabil si lector CECCAR * expert in rezolvarea oricarei probleme legate de impozitul pe profit * coautor la Consilier Impozitul pe Profit * experienta deosebita in activitatea bancara, in contabilitatea teoretica si practica, audit financiar, evaluare intreprinderi, precum si experienta specifica tarilor Est Europene * angajamente de audit pentru efectuarea procedurilor convenite privind informatiile financiare aferente Programelor Phare (protectia copilului) * consultanta in elaborarea documentatiilor pentru accesarea fondurilor structurale.

Justinian Cucu: jurist, expert in proceduri fiscale * consultant Global Tax Management * coautor la Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2009, Consilier Impozitul pe Profit, Consilier TVA, Revista Romana de Fiscalitate * consultant in domeniul procedurilor fiscale in cadrul seminariilor de fiscalitate si contabilitate organizate de Rentrop & Straton – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri.

Dani Cucu: consultant fiscal, director al societatii de consultanta Global Tax Management S.R.L. * licentiata a Academiei de Studii Economice – Bucuresti, Facultatea de Finante & Contabilitate si Diploma de studii superioare specializate (D.E.S.S.) Master in Administratie fiscala Universitatea Paris IX Dauphine, Franta) * pregatire juridica * 15 ani de experienta in administratia fiscala si peste 7 ani ca expert contabil * cursuri de specializare: Taxa pe valoarea adaugata – Paris; Impozitarea veniturilor din pensii - Budapesta; Metode indirecte de determinare a veniturilor - Budapesta; Aplicarea conventiilor fiscale – Viena; Formarea Formatorilor – Scoala Nationala de impozite Clermont Ferrand; Utilizarea instrumentelor informatice in administrarea impozitului pe venit, seminar organizat de Ministerul Finantelor – Bucuresti * autor si coautor al lucrarilor Consilier – Taxe si Impozite pentru Contabili, Consilier – Codul Muncii, Consilier – Asigurari sociale, Consilier – Contabilitate, Memo – relatii de munca * numeroase alte studii, articole si materiale pentru revistele Capital, Idei de Afaceri, precum si in cotidienele Romania Libera, Curierul National.

Contabilitate

Georgiana Gabriela Toader: consultant fiscal si expert contabil, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania * auditor stagiar in anul III, Camera Auditorilor din Romania * consultant specializat in rezolvarea problemelor de TVA * coautor la Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2009, Consilier TVA, Revista Romana de TVA * consultant in domeniul TVA in cadrul seminariilor de fiscalitate si contabilitate organizate de Rentrop & Straton * experienta ca responsabil financiar in proiecte cu finantare de la Uniunea Europeana.

Gabriel Jinga: lector universitar la Academia de Studii economice Bucuresti, Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune * expert contabil – membru CECCAR din iunie 2005 * auditor financiar stagiar din 2004 * consultant fiscal – 2007 ( specializare in contabilitate si gestiune fiscala, contabilitate de gestiune, contabilitate financiara, control de gestiune * lector la INDACO SYSTEMS, CONTAPLUS si RENTROP & STRATON * coautor la CONSILIER CONTABILITATE si consultant la serviciul INFOTEL CONSILIER CONTABILITATE * consultant contabil si fiscal la diverse firme.

Nina Nicolae: expert contabil * specialist in Standarde Internationale de Contabilitate * abolventa a cursurilor de pregatire in domeniul contabilitatii si al fiscalitatii sustinute de reprezentanti ai Ministerului de Finante * absolvent al cursurilor de organizare si functionare a unei societati de valori mobiliare realizate de Bursa de Valori Bucuresti.

Ce pot face pentru tine specialistii enumerati mai sus?

Pentru a te convinge cu cine ai de-a face, ii lasam sa vorbeasca chiar pe aceia care au beneficiat deja de serviciile de consultanta oferite de catre echipa de colaboratori ai editurii Rentrop & Straton, echipa angrenata acum in proiectul unicului portal de consultanta legislativa din Romania: www.PortalContabilitate.ro.

„Va doresc sa aveti putere sa continuati aceasta intreprindere: consiliere asa cum nimeni in Romania nu face. Sincer, nu cred ca exista o societate care prin raspunsurile si sfaturile COMPLETE si COMPETENTE sa va egaleze. Va multumesc ca existati!
Cu stima,
PATURCA Ion, Sef Serviciu Financiar Contabilitate, GIBB TECHNOLOGIES"

“Va multumesc pentru raspunsul furnizat. Il apreciez ca fiind un raspuns profesionist, complet, clar si bine documentat, pentru care meritati toate felicitarile! Cu deosebita consideratie, Marilena Cojocaru”, Contabil sef, RUBIN SA, Satu Mare

«Codul muncii in actuala forma protejeaza, evident, angajatul. Ma bucur ca avem si noi acum un sprijin in aplicarea legislatiei. Raspunsul dvs. mi-a fost de folos, mai ales ca ma avantajeaza pe mine, ca angajator. Va multumesc pentru calitatea si promptitudine.»
Anelise Bratu, sef departament resurse umane, Vincov S.A., Adjud

„Deci se poate… in sfarsit, avem si noi o baza de date serioasa, cu informatie cat cuprinde, din domenii care ard, domnule, ard! Buna idee! Totul la un loc, rapid, de maxima calitate si ieftin. Foarte convenabil! Consultanti pe spranceana, raspunsuri documentate… ce mai… Normal ca m-am abonat! Cum era sa ratez! Felicitari!”
Aura Istratescu, Director economic, FARMAN S.A Galati


4. Cea mai competenta consultanta te costa doar 1 leu/ zi, timp de 12 luni!!!!!!
Cine mai face azi acest lucru pentru tine?

Ora de consultanta specializata, in functie de natura acesteia (fiscala, pe dreptul muncii sau contabila) costa in medie de la 100 la 500 euro! Rezolvarea unei singure probleme iti scoate din buzunar sume ce depasesc lejer cateva sute de euro. Merita?

Abonamentul pe 12 luni , tradus in valuta te costa doar 83 de euro! Si aduce avantajul rezolvarii unui intreg arsenal de probleme ce se pot ivi de-a lungul perioadei de abonare… Raspunsul la orice intrebare il capeti in intervalul 2-10 zile. Timpul de raspuns variaza in functie de complexitatea intrebarii, de timpul de documentare si de elaborare a raspunsului.

Dar daca ai la indemana peste 3.000 de raspunsuri la peste 3.000 de probleme intampinate de colegii tai, e aproape imposibil sa nu gasesti raspunsul deja in portal. Si atunci nu mai ai nicio clipa de asteptat.

5. Lucreaza USOR, RAPID, ECONOMIC! Instrumentul care-ti sta la dispozitie iti ofera acum: informare corecta, rapiditate in rezolvarea problemelor atipice, economie de timp si de BANI!

Portalul iti aduce avantajele utilizarii unui instrument dinamic, permanent adaptabil la nou, conectat zilnic la problematica generata de bulversantele schimbari legislative. Alege cea mai dinamica metoda de informare din domeniile legislatiei muncii si salarizarii, fiscalitatii si contabilitatii. Pentru ca la timpuri noi – ai nevoie de instrumente noi. Noul portal iti sta acum la dispozitie. Cu un singur clic, toata informatia practica e a ta!

Decide acum! Alege varianta care convine buzunarului si nevoilor tale de informare! Profita! SMS? Abonament pe 1 luna? Sau pe 12? Cu banii acestia poti „cumpara” doar 10 minute din timpul unui consultant acreditat!


Concluzie:
Draga prietene,

Stiu, este criza, te gandesti ca salariile sunt inghetate, ca a creste in ochii sefului, acum, este cel mai fantezist gand care-ti poate trece prin minte. Si totusi se poate! Lucreaza profesionist cu www.portalcontabilitate.ro!

* Rezolva rapid orice problema legislativa ivita in activitatea ta, fie ca este legata de legislatia muncii, contabilitate sau fiscalitate!
* Gaseste solutii economice pentru problemele firmei!
* Consolideaza-ti pozitia in firma si bucura-te de respectul cuvenit unui profesionist!
* Demonstreaza-i sefului ca un abonament poate aduce consultanta pentru toate departamentele-cheie ale firmei! Cu siguranta va semna factura pentru abonamentul pe 12 luni!
* Salveaza banii destinati consultantei in cadrul unei firme acreditate! Asta, da economie!
* Castiga aprecierea sefilor pentru profesionalismul cu care economisesti acesti bani!
* …si nu numai! Salariul tau se poate „dezgheta” pentru a sui pe un palier superior!

Fortuna ii ajuta pe cei indrazneti!
Incearca si tu! Acceseaza chiar acum www.PortalContabilitate.ro
 

Cu tot respectul pentru decizia ta,


George Straton,
Presedinte Rentrop & Straton

PS. Si nu uita! Spune-i sefului tau ca abonamentul la www.portalcontabilitate.ro  asigura consultanta personalizata 24 h din 24/7 zile din 7/365 zile pe an pentru toate departamentele-cheie din firma: legislatia muncii, salarizare, financiar, contabilitate.

NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
contabilitatesalarizarelegislatia muncii

Data aparitiei: 02 Septembrie 2009
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ai da 1 leu pe zi pentru consultanta de specialitate super-profesionista? Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Conditii pentru a beneficia de scutire de impozit in domeniul ITIntrebare: Suntem o societate care se ocupa cu prestari servicii pentru evenimente, mai exact ne ocupam de partea artistica - montare de scene, lumini inteligente, sunet profi, ecrane inteligente pe care sunt proiectate imagini Computerizate, create de angajatii nostri in baza unor programe achizitionate de societate. Un exemplu concret: la un concert pe un stadion sunt montate scenele noastre, ecranele unde apar jocurile de imagini cu ce se petrece pe scena sau diferite motive de linii, culori, imagini...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Compensare munca suplimentara cu timp liber corespunzator vs concediu de odihnaIntrebare: Daca activitatea societatii este de asa natura incat in fiecare luna se acorda ore suplimentare, conform art. 122 din Codul muncii, ce se intampla daca in luna se platesc ore suplimentare si se ia si concediu de odihna?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]