Raportul anual pentru 2014 al EU-OSHA. Solutii pentru imbunatatirea conditiilor de munca

gestionarea stresului si a riscurilor psihosocialessmriscuri ssm
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Raportul anual pentru 2014 al EU-OSHA analizeaza aspecte importante ce tin de SSM si nu numai si propune cateva solutii esentiale ce tin de imbunatatirea conditiilor de munca, in mod special in intreprinderile mici.

„Dat fiind climatul economic cu care ne confruntam in Europa, care continua sa fie dificil, sublinierea mesajului cheie al agentiei - o buna sanatate si securitate in munca este in beneficiul companiilor - este vitala. Comisia Europeana a evidentiat importanta EU-OSHA in indeplinirea obiectivelor UE privind sanatatea si securitatea in munca, iar activitatile noastre cheie sunt in concordanta cu Cadrul strategic.”, a declarat Christa Sedlatschek, Directorul EU-OSHA.

Descarcati aici „Ghidul electronic pentru gestionarea stresului si a riscurilor psihosociale ”.


Ghidul cuprinde informatii cu privire la stresul profesional si riscurile psihosociale pentru a consolida gradul de constientizare, intelegere si gestionare a acestor aspecte la locul de munca.

Ghidul electronic este conceput pentru a raspunde nevoilor angajatorilor si celor care lucreaza in intreprinderi mici, care incep sa abordeze riscurile psihosociale la locul de munca si care au nevoie de indrumare pentru primii pasi de intreprins, si anume:

-    explicatii simple cu privire la stresul profesional si riscurile psihosociale
-    efectele asupra activitatilor si a lucratorilor
-    exemple practice despre modul de prevenire si tratare a riscurilor psihosociale
-    trimiteri catre legislatia nationala
-    informatii privind resursele nationale si instrumente practice


Conform anuntului, caracteristicile-cheie ale calendarului pentru 2014 au inclus adoptarea noului cadru strategic al UE privind sanatatea si securitatea in munca, lansarea OSHwiki.

Mai multe detalii despre raportul anual al EU-OSHA si gestionarea stresului si a riscurilor psihosociale, puteti consulta pe site-ul Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in Munca.




NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Gabriela Dita


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
gestionarea stresului si a riscurilor psihosocialessmriscuri ssm

Data aparitiei: 01 Iulie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Raportul anual pentru 2014 al EU-OSHA. Solutii pentru imbunatatirea conditiilor de munca Nota: 3 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru FizioterapeutIntrebare: As avea si eu nevoie de o fisa de post pentru functia de fizioterapeut, cod COR 226402.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Posibilitatea de detasare transnationala a cetatenilor ucraineniIntrebare: O societate din Romania are angajat un cetatean ucrainean. Acest cetatean ucrainean a obtinut in Romania permisul de sedere pentru beneficiarii protectiei temporare. Societatea doreste acum sa il detaseze in Spania. Avand in vedere cele mentionate mai sus, va rugam sa ne comunicati daca societatea din Romania il poate detasa la o societate din Spania?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]