Ghid complet de SSM pentru sectorul constructiilor!

ssmprotectia munciisecuritatea munciissm constructii
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Specialistii ne-au promis ghidul care va anula o mare parte din amenzile date de inspectorii ITM. Stim cu totii ca in domeniul constructiilor sunt mult prea multe nereguli si aici este nevoie de multa munca. Dar inainte de toate, sa stim ce avem de facut. Sa ne folosim de legislslatie in forma sa actualizata si sa luam decizii corecte.

Si nu putem ignora regulile SSM pentru ca nerespectarea normelor de protectia muncii in constructii va poate aduce o pedeapsa de 1-2 ani de inchisoare!

"Responsabilitatea pentru eventualele accidente va revine dvs., in calitate de angajator. Conform art. 37 din Legea nr. 319/2006, riscati pana la 2 ani de puscarie daca nu luati masurile prevazute de lege pe linie de SSM. Si chiar si in cazul fericit in care scapati doar cu o amenda, aceasta este de ordinul miilor de lei! Este un motiv suficient pentru a acorda atentie maxima securitatii si sanatatii in munca, mai ales ca inspectorii ITM urmaresc cu prioritate acest sector.", precizeaza inspectorii din domeniu.

 Eliminati complet riscul unui accident de munca. Acum aveti ghidul esential pentru a lua cele mai bune decizii.

"Ghidul practic SSM in constructii" este cel mai recent produs al Grupului de informatii specializate Rentrop & Straton si el va arata in mod limpede ce obligatii aveti pe linie SSM (inclusiv obligatiile mai putin cunoscute) si care sunt pasii de urmat pentru a fi intotdeauna in deplina legalitate.

"Ghidul practic SSM in constructii", cu livrare la sediul dvs.!



de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
ssmprotectia munciisecuritatea munciissm constructii

Data aparitiei: 05 Iunie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Ghid complet de SSM pentru sectorul constructiilor! Nota: 5 din 5 - 3 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]