Cum poti deveni un angajat mai valoros pentru compania in care lucrezi?

companii de succesafaceri de succesangajati valorosiangajati buni
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
In mod cert, unul dintre obiectivele profesionale pe care le detinem cu totii este ca fiecare an sa ne lase mai buni decat am fost, mai performanti, mai eficienti, mai armonios dezvoltati.
 
Oricare ar fi domeniul in cadrul caruia activezi, orice faci, deciziile trebuie sa lucreze in avantajul tau. Asa se face ca de la un an la altul, trebuie sa te straduiesti sa devii din ce in ce mai bun, un profesionist de invidiat, un om pentru care marii angajatori sa isi faca griji ca ar putea ajunge in tabara competitiei.
 
Iata cateva sfaturi esentiale de care tinem cont pentru a deveni angajati mai valorosi pentru companiile in care lucram:
 
  1. Orice companie creste prin intermediul oamenilor care o sustin. Afacerile nu cresc din vise si planuri care suna perfect pe hartie, ci din actiuni intreprinse de oameni manati de entuziasm si pasiune.

    Daca iti doresti sa fii un om valoros pentru compania in cadrul careia lucrezi, este necesar sa iti valorifici la maxim pasiunea si entuziasmul pentru directia profesionala pe care te regasesti.

     
  2. Companiile de succes au nevoie de oameni cu viziune clara, limpede. Avem nevoie de oameni care sa conteste ideile, propunerile si planurile superiorilor lor. Doar aici se poate naste progresul autentic in afacerile noastre.

    Degeaba vii zilnic la serviciu, ajungi mereu la ora fixa, pleci la ora fixa, nu iesi din ordinele superiorilor. Dimpotriva, afacerile de succes au nevoie de oameni care sa le largeasca orizontul de dezvoltare, de oameni gata sa isi puna viziunea in aplicare, de oameni care sa vada in fata ochilor o desfasurare clara si logica a propriilor actiuni.

    Asa cum ne asteptam, in mediul business actual nimeni nu isi mai permite sa sustina afaceri in care angajatii sa fie impinsi de la spate, buni doar de ascultat ordine. Avem nevoie de angajati care sa se afle in competitie cu ei insisi, oameni capabili sa isi infranga propriile frontiere si limitari, oameni gata sa aduca in afacerile noastre inovatie, orginalitate si creativitate. Acestea sunt elementele care ajuta o afacere sa devina cu adevarat competitiva.

     
  3. Afacerile de succes au nevoie de angajati curajosi, dispusi sa riste, dispusi sa isi incerce norocul si cand discutam despre proiecte dificile, catalogate de altii drept imposibile sau prea greu de realizat. In mare, avem nevoie clara de oameni curajosi, bravi, oameni care sa te contrazica atunci cand le spui ca nu pot intrece nivelul de incasari atins pana acum, oameni care sa nu accepte limitele progresului realizat pana acum.

     
  4. In prezent, avem nevoie de oameni care sa gandeasca altfel, usor anapoda. Daca ai de gand sa intri in mediul business cu o afacere trasa la indigo, cu o copie fidela a unei alte afaceri, mai bine te lasi pagubas. Nu ai nimic de castigat, doar firmituri de adunat de la masa celor bogati.

    Daca ai de gand cu adevarat sa conduci o afacere de succes, ai nevoie de o echipa de oameni total diferiti de ce exista pe piata in acest moment, oameni gata sa faca nemaivazutul, sa ofere servicii complet noi, sa ofere produse care sa lase in memoria clientilor un gust dulce persistent, sa ii faca sa vina inapoi pentru mai mult.

    Evident, ceea ce solicitam noi este rar. Prea putini angajati se avanta asa departe de tarm, din teama ca vor gresi, din teama de a fi diferiti, din teama de a se lovi de dezaprobarea celor cu gandire conventionala, conservatoare.

     
  5. Mai presus de orice, angajatii valorosi sunt cei care investesc in ei insisi. Acestia sunt cei pe care ne putem baza si astazi, maine si peste 2 ani. Oamenii interesati sa creasca, sa se dezvolte profesional si personal, oamenii dispusi sa depuna eforturi pentru ca ziua de maine sa fie mai blanda cu ei decat cea de astazi… acestia sunt cei de care avem nevoie intr-o afacere pe care dorim sa o aducem de la bine la mai bine si apoi la exceptional.
 
Sa aveti succes si cariere stralucite!
 
 
 
 

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU! S-a modificat legislatia privind acordarea diurnei in 2024!


Principala modificare a fost introdusa prin OG 16!

Este o modificare care creeaza neclaritati majore in situatii practice care privesc:
1) incadrarea deplasarii salariatului in delegare sau in deplasare la locul de munca
2) stabilirea plafonului neimpozabil in functie de incadrarea deplasarii pentru toti salariatii
3) stabilirea plafonului neimpozabil al indemnizatiilor cuvenite soferilor

Descoperiti alte noutati in Diurna legala in Romania si in strainatate.

...Vezi AICI detalii complete <<

de Maria Nicutar


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
companii de succesafaceri de succesangajati valorosiangajati buni

Data aparitiei: 08 Aprilie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Cum poti deveni un angajat mai valoros pentru compania in care lucrezi? Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revenire din CCC. Stimulent de insertie. ConditiiIntrebare: O salariata a nascut la data de 09.09.2022, iar la data de 17.11.2022 contractul i-a fost suspendat pana la data de 09.09.2024 pt concediu de crestere copil. Tatal nu doreste sa isi ia luna/lunile tatalui, desi are acest drept. 1. In aceasta situatie, la ce data trebuie sa isi reia angajata activitatea pt a beneficia de stimulentul de insertie? 2. Exista anumite conditii pt a se reintoarce la serviciu la data de 09.09.2024?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Venituri pensie. Trecere pensie anticipata din pensie invaliditateIntrebare: O persoana s-a pensioat medical gr. III in cursul anului 2016. In perioada 2012- aprilie 2016, pe langa drepturile obtinute in baza contractului de munca, a indeplinit functia de membru al consiliului de administratie, incasand lunar o indemnizatie, asupra careia s-a calculat, retinut si virat contrbutia la pensie, CAS. Intrebari a) la stabilirea pensiei de invaliditate s-a valorifiat indemnizatia de administrator? Dar perioada de cinci ani, cand a urmat studii superioare la forma de invatamant...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]