Si-au descoperit carierele ideale dupa ani de zile de munca. 3 povesti din culisele HR

cariera de successucces in carieracariere stralucitemanagementul resurselor umanemaria nicutar
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
In domeniul HR am putea spune ca se regasesc cele mai frumoase povesti cu putinta.

Sunt numrtodi angajati care isi descopera cariera ideala si ei ne inspira enorm. Dar sunt si multi angajati care stagneaza, o imagine dezolanta.

Cateva povesti care sa va inspire, din universul HR sunt redate mai jos. Am discutat cu 3 persoane apropiate, 3 oameni care lucreaza in acest moment in domeniul lor de suflet:

"Mi-am gasit menirea in al doilea an de facultate. Am dat la facultatea de Limbi Straine. M-am indragostit a doua oara de limba germana. Mi-am dat seama ca este ceea ce vreau sa fac pentru tot restul vietii, sa devin un maestru in predarea acestei limbi. Dadeam meditatii la limba germana. Acum sunt profesor de limba germana si nu as putea sa ma vad facand altceva. Salariul este motivant, conditiile de lucru sunt exceptionale. Colaborez cu gradinite particulare si cu 2 case de cultura. Sunt mai mult decat multumit. Pentru mine, dezvoltarea profesionala este ceva sigur, natural, vine de la sine. Dar eu fac ce ma pasioneaza. Nu sunt toti asa norocosi ca mine, stiu."
Razvan, 32 de ani, Brasov

"Cred ca mi-am dat seama care este cariera ideala dupa 5 ani de lucru in diverse domenii. Nu au fost toate utile, cred. Nici nu stiu ce sa zic. Poate ca m-au adus acolo unde trebuia. Am fost agent call center si nu pot sa zic in mod clar ca mi-a folosit prea mult. Apoi am fost marketing officer, agent de vanzari, copywriter. Acum sunt social media manager si stiu clar ca sunt facuta pentru asta. Asigur comunicarea cu tot ce inseamna comunitate de clienti si potentiali clienti pentru o companie importanta cu filiale in Romania si Franta. Asigur si branding-ul, imaginea companiei, modul in care se comunica evenimentele si nu numai. Imi ador munca. Asta voi face pentru urmatorii ani."
Andreea, 27 de ani, Bucuresti

"Am investit 5 ani pentru a termina facultatea si nu ma ajuta la nimic. Am terminat ASE, o facultate exceptionala. Am lucrat in banca, asa cum si-au dorit parintii mei. Nu mi-a folosit la nimic o perioada de aproape un an de munca. Nu mi-a placut si in consecinta nu am continuat. De ce as fi asa nebun sa continui sa fac ceva ce nu imi aducea placere. Au urmat cursuri si o schimbare drastica de cariera.

Dupa 10 ani de munca in domenii care nu erau pentru mine, acum sunt arheolog incepator. Ce sa va spun? Sunt fericit. Am un salariu bun. Ma ajuta si parintii dar fac ceea ce iubesc. Stiu ca suna nebunesc si inca ma intalnesc pe strada cu fosti colegi de facultate sau de munca si nu ma cred. Cum sa faci o facultate si apoi sa muncesti intr-un cu totul alt domeniu? Uite ca se poate. Trebuie sa pui munca acolo unde iti este inima. Sa nu o lasi in urma caci vei regreta mai tarziu."

Dan, 36 de ani, Bucuresti


Mult succes si cariere stralucite!

Maria Nicutar



NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Maria Nicutar


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
cariera de successucces in carieracariere stralucitemanagementul resurselor umanemaria nicutar

Data aparitiei: 03 Februarie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Si-au descoperit carierele ideale dupa ani de zile de munca. 3 povesti din culisele HR Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]