Vrei sa te angajezi in 2015? Iata sfaturile care iti cresc sansele in mod considerabil!

angajareresurse umanemanagementul resurselor umanerecrutare
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
2015 este anul nostru, al tuturor. Implicit, este si anul tau. Nu te sfii sa ceri ceea ce cauti, si sa cauti ceea ce iubesti. Si nu ezita sa investesti timp, bani si resursele de care dispui in activitatile care te vor imbogati profesional, psihologic si spiritual.

Iata sfaturile de care sa tii cont pentru a-ti creste sansele de angajare in 2015:

Consolideaza conexiunile potrivite

Nu poti obtine un loc de munca exceptional daca te bazezi in mod exclusiv pe anunturile de angajare. Mai nou, in companiile de renume ai nevoie de scrisoare de intentie, de recomandari, de un model autentic de CV, de layout bine proiectat, de endorsement-uri pe LinkedIn si chiar de un portofoliu solid.

Continua-ti educatia
Fie ca ai de gand sa incepi un curs de specializare sau unul de specializare, fie ca vrei sa iti continui studiile cu un master sau cu un doctorat, eductia neintrerupta iti ofera sanse in plus de a-ti gasi un loc de munca.

Acest lucru se intampla in mod principal pentru ca iti adauga in timp real abilitati si competente noi la CV. De asemenea, da angajatorului siguranta ca esti un profesionist care doreste sa progreseze profesional.

Incepe un proiect de freelancing
Sa spunem ca doresti sa te angajezi pe pozitia de manager de resurse umane. Inca nu ai postul dorit? Cel mai rau lucru ar fi sa stai degeaba pana cand vei fi angajat. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incepi un proiect in domeniul in care iti cauti un loc de munca, un proiect care sa vizeze chiar compania pe care o ai in vizor.

Poti sa identifici cele mai serioase probleme si neajunsuri cu care se confrunta compania in cauza si sa le rezolvi prin intermediul unor solutii pe care sa le incluzi in cadrul unui proiect. Poti sa gandesti strategia pentru proiecte menite sa scoata din impas companiile de care esti interesat, pe partea ta de specializare.

Cel mai mare premiu este sa obtii locul de munca pe baza ideilor si solutiilor de care companiile au nevoie ca de aer. Nu uita ca un om din afara organizatiei percepe altfel un neajuns, o problema. Le poti trata, de foarte multe ori, chiar mai bine decat profesionisti cu vechime in compania in cauza.


Sa aveti succes, curaj profesional si cariere de succes!


de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
angajareresurse umanemanagementul resurselor umanerecrutare

Data aparitiei: 23 Ianuarie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Vrei sa te angajezi in 2015? Iata sfaturile care iti cresc sansele in mod considerabil! Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]