Sfaturi pentru succes in cariera, oferite de celebritati, directori executivi si manageri faimosi

sfaturi carieracariera de successucces in cariera
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cariera reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru o viata de succes din toate punctele de vedere. In mod clar, daca ceva scartaie in viata profesionala, nici cea personala nu poate merge struna. In consecinta, in aceasta zona ne vom concentra toate eforturile pentru ca rezultatele obtinute vor avea o reactie in lant asupra tuturor celorlalte aspecte ale vietii noastre.

Cateva dintre cele mai valoroase sfaturi pentru succes in cariera, din partea unor voci puternice din lumea intreaga:

Elen DeGeneres:

"Niciodata nu urma drumul altcuiva, doar daca nu esti pierdut in padure si ratacit si atunci vezi un drum. Atunci, neaparat, urmeaza acel drum."

Jerry Seinfeld:

"Pentru mine, daca ar fi ca viata sa se reduca la un singur lucru, acela ar fi miscarea. Sa traiesti cu adevarat inseamna sa te misti, sa nu stai in loc."

Beyonce:

"Nu trebuie sa depinzi de cineva care sa iti spuna cine esti."

Lucille Ball:

"Iubeste-te pe tine inainte de toate si apoi tot restul lucrurilor cad in linie. Trebuie sa te iubesti pentru a face orice in aceasta lume."

Chris Rock:

"Nu inseamna ca esti bogat, daca ai bani. Sa ai optiuni! Asta te face bogat!"

Justin Timberlake:

"Imi place sa fiu incepator. Imi place momentul cand pot sa ii privesc pe ceilalti si sa spun, Habar nu am cum sa fac asta. Hai sa ne dam seama."


Walter Robb, Co-CEO Whole Foods Market:

"Un sfat primit din partea mamei mele: Sa ai curajul sa mergi si sa infaptuiesti lucrurile in care crezi. Cei mai multi oameni pot avea viziuni dar nu au curajul sa le realizeze si sa incerce cu adevarat."


Wayne Pacelle, CEO si presedintele The Humane Society of the United States:

"Unul dintre fostii membrii de comitet mi-a spus, Nu incerca sa le faci pe toate pentru ca aceasta este o sarcina imposibila si nimeni nu va observa nimic din ceea ce faci pentru ca te imparti in prea multe directii. In schimb, trebuie sa te concentrezi pe cateva lucruri, sa ai impact si atunci oamenii sa observe acel impact."


Keith Wandell, presedinte si CEO al Harley-Davidson:

"Pur si simplu protejeaza-ti valorile si principiile. E chiar atat de simplu."


Rob Kennedy, co-CEO al C-SPAN:

"Un lucru pe care l-am invatat de la fondatorul C-Span, Brian Lamb, este sa tii intotdeauna cont cine este audienta ta, cui te adresezi, sa ii respecti chiar daca este vorba despre un grup mare sau despre o sedinta one-on-one. Asculta mai mult; vorbeste mai putin; incearca sa intelegi lucrurile din perspectiva lor si nu le pierde timpul."


Helena Foulkes, EVP CVS Caremark:

"Concentreaza-te dar ramai flexibil. Este foarte important din perspectiva carierei sa ai un plan, sa stii ce vrei sa faci, sa intelegi la ce esti bun. Aici discutam despre concentrare. De asemenea, cred ca este important sa fii flexibil pentru ca uneori oportunitatile care vin nu au fost planificate si poate ca iti dau emotii sau te fac sa te simti neconfortabil. Acestea pot fi uneori cele mai interesante decizii pe care o persoana le poate lua."


Jack Calhoun, presedinte Banana Republic

"Cunoaste-te. Cunoaste-te extrem de bine. Fii foarte sincer cand vine vorba despre lucrurile la care esti bun, fortele si limitarile tale. Cu totii le avem. Intotdeauna spun fa ceea ce iti place. Acesta este si un sfat oferit de fondatorul Gap, Don Fisher, la care as adauga fa lucrurile la care esti bun. Se prea poate sa iubesti ceva, dar trebuie sa te asiguri ca esti si bun la acel aspect."


Stephen Steinour, CEO, presedinte si chairman al Huntington Banshares Inc.

"Vino primul si pleaca ultimul. Trezeste-te devreme, munceste mult si efectueaza munca de voluntariat. Invata cat poti de mult despre organizatie si demonstreaza fidelitate, acestea fiind aspectele care iti ofera optiuni in cariera si oportunitati."


Ron Shaich, fondator si CEO al Panera Bread:

"Stii... Am muncit pentru mine insumi aproape toata viata mea si nu m-am concentrat niciodata pe cariera mea. M-am concentrat sa fac o diferenta. O sa razi, dar nu m-am gandit niciodata la sfaturi pentru cariera - M-am gandit doar la cum sa procedez ca sa am o cariera care sa imi indeplineasca visele."


Sursa: TheMuse.com, Money.usnews.com, Forbes.com



NOUTATI din Legislatie muncii

Ce noutati au aparut in domeniul legislatiei muncii?


Parcurgeti Caietul Seminarului National de Legislatia Muncii!
Contine noutatile legislative din 2024, implicatii, controverse, solutii!


Iata mai jos cateva exemple:

1) Salariul minim
2) Concediul de crestere copil
3) Hartuirea la locul de munca
4) Telemunca pentru parinti
5) Suspendarea si incetarea CIM
6) Contractul cu fractiune de norma
7) Pauza de masa



...Vezi AICI detaliile complete <<

de Maria Nicutar


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
sfaturi carieracariera de successucces in cariera

Data aparitiei: 14 Ianuarie 2015
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Sfaturi pentru succes in cariera, oferite de celebritati, directori executivi si manageri faimosi Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Asistent Director GeneralIntrebare: Am nevoie de fisa postului pentru Responsabil Functiune (cod COR 243217), ma poate ajuta cineva?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Stabilire si retribuire posturi intr-o societateIntrebare: Va rog sa imi prezentati baza legala daca o firma cu activitate principala in fabricarea pieselor de autovehicule poate angaja mai multe persoane (5 Manageri financiari si 2 Contabili sefi) pentru aceeasi functie de conducere, avand aceeasi fisa de post, cu atributii similare dar cu salarii diferite.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]