After the run: Editia a 5-a a Marsului si Crosului Casiopeea

casiopeeamarsul casiopeeacrosul casiopeea
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Editia a 5-a a Marsului si Crosului Casiopeea a insemnat 2700 participanti, 26 de companii inscrise, 30.000 de euro colectati pentru achizitia si donarea a 200 de proteze mamare.
Asociatia Casiopeea si prietenii au alergat duminica in parcul Tineretului, pentru a oferi o viata mai buna femeilor cu cancer la san. Duminica, 28 septembrie, 2014 s-a desfasurat a 5-a editie a Crosului Casiopeea Bucuresti.

Peste 2700 de persoane au luat startul la cele 4 categorii ale competitiei (copii, adolescenti, adulti si marsul familiei). De la mic la mare, toti cei inscrisi au parcurs traseele stabilite de organizatori iar primii ajunsi la linia de finis au primit premii importante din partea sponsorilor si organizatorilor.

Asociatia Casiopeea este promotoarea unui stil de viata sanatos si prin sport si a ajutat in ultimii 5 ani femeile care au suferit o operatie de mastectomie cu peste 1000 proteze donate. Toti cei care au luat parte la cursa au beneficiat de un voucher constand intr-o ecografie sau mamografie in cadrul retelei de clinici Anima.

Peste 1700 de angajati ai companiilor mari, mici si mijlocii din cele 26 de corporatii inscrise la cursa Corporate au fost prezenti alaturi de familii, prieteni si colegi, demonstrandu-ne si in acest an importanta implicarii sociale ale companiilor.

Ne-au onorat cu prezenta prietenii si sustinatorii cauzei roz: fostele sportive de performanta Ruxandra Dragomir si Laura Badea, actrita Monica Davidescu, Chef Nicolai Tand. Acestia, alaturi de prietenii nostri care nu au fost prezenti la cros, au lansat un mesaj de incurajare femeilor care sunt atinse de cancer pentru a lupta si a-si recastiga sanatatea si feminitatea. Le puteti asculta mesajele de incurajare aici.

Bineinteles, distractia si voia buna au fost prezente pe tot parcursul crosului, prin diversele si coloratele momente sportiv-artistice ale trupelor de majorete Crazy Bum, Amadeus, BimBam, Trouble Crew. Spiritul de veselie a fost mentinut in permanenta de MC-ul evenimentului, Mirela Retegan (mirelaretegan.ro) care a insufletit toate momentele de pe scena si din Satul Casiopeea.

Casiopeea le multumeste tuturor celor care au contribuit la organizarea intregului eveniment: GDF Suez, Renault, Nestle, Decathlon, Veolia, Avon, GSK, Groupama, Capgemini, Anita, Finexpert, Hellenic, Metro, Borsec, Aquatique, Lafarge, Erka Synergy Communication, Arta Grafica.

Proiectele de informare, preventie si strangere de fonduri vor continua si pe parcursul anului iar Asociatia Casiopeea pregateste deja urmatorul cros, ce va avea loc la Brasov, in primavara lui 2015.
Daca doriti sa va implicati in actiunile Casiopeea, fie pentru a face voluntariat, a dona sau a participa la unul din crosuri, va invitam sa tinem legatura pe pagina de Facebook – Casiopeea CROS sau pe adresa de email: casiopeea.cros@gmail.com

Invingatorii poarta roz!

NOUTATI din Legislatia muncii

NOU: Webinar Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024!


Prin Ordinul ANAF nr. 1.994/880/1.181/4.594/2023 a fost aprobat un nou model al Declaratiei 112 referitoare la plata contributiilor sociale, a impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate.

Atentie, gestionarea noului model al D 112 nu este deloc facila!

Iata de ce va invitam in data de 17 mai sa participati online la webinarul Declaratia 112. Aspecte esentiale in 2024 in cadrul caruia expertul Luminita Obaciu va limpezi cu profesionalism neclaritatile, cu accent pe subiectele care creeaza cele mai mari dificultati in practica!



...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
casiopeeamarsul casiopeeacrosul casiopeea

Data aparitiei: 01 Octombrie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

After the run: Editia a 5-a a Marsului si Crosului Casiopeea Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Revisal. Sanctionarea cu reducerea salariuluiIntrebare: Dorim sa ne acordati sprijin cu privire la modului de aplicare a a art. 248 alin. (1) lit c) din Codul muncii si a obligativitatii transmiterii sau NU in REVISAL: 1. Reducerea salariului de baza ca sanctiune disciplinara presupune modificarea efectiva a salariului de incadrare (de ex. am un salariu de incadrare de 4000 lei brut; angajatul este sanctionat disciplinar cu 10%; in consecinta salariul de incadrare devine 3600 de lei brut si toate sporurile se calculeaza la 3600 lei brut? ) sau doar...
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Modificare salariu prin act aditionalIntrebare: Suntem nevoiti sa modificam in minus salariul unui angajat. Acesta va fi incadrat pe aceeasi functie, cu mici modificare in cadrul fisei de post (trece pe alta cursa care este cotata cu un salariu mai mic). Va rog sa ma ajutati cu ce documentatie trebuie intocmita pentru modificare? Mentionez ca angajatul a fost de acord cu aceasta modificare.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

eNews Resurse Umane

Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern
Descarcati GRATUIT raportul special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"
 

 


 
Atentie la TELEMUNCA!
Cazuri practice, solutii si exemple

Descarcati acum GRATUIT Raportul Special

"Noutati privind Regulamentul Intern. TOP 3 Modele de Regulament Intern"

Da, vreau sa primesc revista de Resurse Umane
[x]