Consultanta in afaceri | Manager

     eNews Legislatia Muncii

Descarca GRATUIT raportul special

"Modificari in Codul Muncii - noutati REVISAL si Evaluarea Angajatilor"detalii aici

Cauti un loc de munca?


Stiati ca...
...... exista peste 40 de documente OBLIGATORII pe care inspectorii ITM le verifica atunci cand vor sa va amendeze cu orice pret >> Detalii aici <<
:: mai multe intrebari si raspunsuri

107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane


Intocmiti, in doar 5 minute, orice document de resurse umane solicitat de catre inspectorii de munca sau superiorii dvs. si evitati amenzile din Codul muncii!


Aveti ACUM la indemana instrumentul de lucru perfect pentru activitatea de resurse umane. O echipa de reputati specialisti cu o vasta experienta in legislatia muncii si in resurse umane au realizat un CD cu ajutorul caruia munca dvs. se simplifica cu viteza unui click. Gasiti un intreg domeniu (resurse umane) intr-un singur loc: modele, formulare, chestionare, teste, liste de control, sfaturi si recomandari conform prevederilor din Codul muncii. Practic, un consultant virtual de resurse umane este permanent la dispozitia dvs.! Cu ajutorul lui, redactarea documentelor obligatorii sau a rapoartelor de activitate devine o simpla formalitate. Selectati... Printati... si Gata!

Institutiile cu atributii de control va solicita tone de documente. Spuneti STOP stresului cautarii de documente si grijilor unor amenzi din partea inspectorilor de munca. Folositi cea mai simpla cale de a avea, intr-un singur loc, TOATE formularele de resurse umane de care aveti nevoie, formulare ce sunt in concordanta cu Codul muncii 2010 .
107 modele si formulare vitale in resurse umane reprezinta instrumentul practic pe care il veti folosi de acum incolo pentru intocmirea corecta si rapida a documentelor obligatorii conform prevederilor din Codul muncii 2010 .
Folosind 107 modele si formulare vitale in resurse umane reusiti astfel sa:
- evitati amenzile din partea inspectorilor de munca ( pentru ca respectati intocmai Codul muncii 2010 );
- recrutati, rapid si cu costuri minime, omul potrivit pentru postul potrivit;
- implementati metode eficiente de motivare a salariatilor (veti descoperi pe CD formulare, modele, chestionare, teste, liste de control);
- furnizati imediat orice raport util directorului general (sau conducerii societatii) privind activitatea de resurse umane;

Vreau 107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane

107 modele si formulare vitale in resurse umane
Fara stres, fara griji si fara bani aruncati aiurea!
Simplu, corect, rapid si eficient, respectand Codul muncii 2010 !

Acte necesare la angajare? Contract individual de munca? Act aditional cu clauza de mobilitate la contractul individual de munca? Decizie de numire a comisiei de cercetare disciplinara? Model de Contract Colectiv de Munca? Model de Regulament Intern? Decizie de sanctionare? Decizie de concediere? Nota de lichidare? Formular pentru evaluarea performantelor?


107 modele si formulare vitale in resurse umane
Ce aveti de facut pentru a avea toata documentatia solicitata de catre inspectorii de munca in conformitate cu prevederile din Codul muncii 2010 ?
Deschideti programul, dati click pe formularul dorit, completati rapid si corect avand la dispozitie modele si sfaturi de completare, iar apoi Print.
GATA, acum aveti formularul!


CD-ul 107 modele si formulare vitale in resurse umane contine un editor de text propriu cu ajutorul caruia puteti edita, modifica si/sau completa continutul oricarui model sau formular de resurse umane. Veti sti in orice moment cum trebuie sa procedati datorita sfaturilor si recomandarilor expertilor din sectiunea NOTE . Modelele sunt gata intocmite de specialisti cu vasta experienta in legislatia muncii si resurse umane, iar dvs., ca utilizator, trebuie doar sa le completati. Puteti redacta documentul cerut de catre inspectorul de munca in doar 5 minute.
Editorul propriu de texte de pe CD va permite:
- sa printati ca atare fiecare document;
- sa personalizati fiecare document pentru a-l adapta la specificul firmei dvs. (de exemplu sa modificati, sa stergeti, sa adaugati informatii);
- sa salvati documentul pe care l-ati personalizat si sa reveniti asupra lui ulterior.

Vreau 107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane

Angajatul potrivit? Desigur!
Aflati cum sa atrageti, sa dezvoltati si sa retineti talentele. Ponturi despre sursele de recrutare precum si exemple, cele mai bune metode de recrutare si de selectie (exemple de anunturi de recrutare), metode de motivare a salariatilor. Deveniti astfel expert in resurse umane!
Suntem alaturi de dvs. inca de la angajarea omului potrivit pana la dezvoltarea, motivarea si retinerea lui in firma.

Securitatea si Sanatatea in Munca
Securitatea si Sanatatea in Munca

Vezi detalii

Concedii Medicale - legislatie specifica, situatii atipice
Concedii Medicale - legislatie specifica, situatii atipice

Vezi detalii

107 modele si formulare vitale in resurse umane. Cum este sa gasiti totul intr-un singur loc?

Foarte comod si mai ales foarte eficient. Pana acum lucrati mereu sub presiunea termenelor, dar a sosit momentul sa va simplificati munca!
Cu 107 modele si formulare vitale in resurse umane nu mai trebuie sa cautati in diferite surse, sa cititi zeci de monitoare oficiale ( pentru a respecta Codul muncii 2010 ) si sa platiti sume importante de bani pentru un program legislativ.
Cu ajutorul acestui CD intocmiti repede atat documentele obligatorii potrivit legislatiei muncii (Codul muncii) pe care le solicita inspectorii de munca, dar si rapoartele utile sefului dvs.

Vreau 107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane

Simplificati-va munca si evitati amenzile!
Intr-o tara cu un grad ridicat de instabilitate legislativa, 107 modele si formulare vitale in resurse umane va pune la dispozitie modele si formulare intocmite in conformitate cu cele mai recente prevederi legale din domeniul relatiilor de munca (Codul muncii).
Iata numai cateva dintre subiectele pe care le acopera acest complex instrument de resurse umane:
- Angajarea in munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Angajarea strainilor ( cf. Codul muncii 2010 )
- Contract individual de munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Modificare contract individual de munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Suspendare contract individual de munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Concediul de odihna anual si alte concedii ( cf. Codul muncii 2010 )
- Formarea profesionala a salariatilor ( cf. Codul muncii 2010 )
- Cercetarea disciplinara a salariatilor ( cf. Codul muncii 2010 )
- Concedierea colectiva ( cf. Codul muncii 2010 )
- Incetare contract individual de munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Regulament Intern ( cf. Codul muncii 2010 )
- Contract Colectiv de Munca ( cf. Codul muncii 2010 )
- Alte contracte
- Recrutarea si selectia personalului
- Motivarea personalului
- Evaluarea performantelor
- Alte modele de chestionare si formulare utile in resurse umane

107 modele si formulare vitale in resurse umane va ajuta sa interpretati corect prevederile legii ( referitoare la raporturile de munca Codul muncii 2010 ) si sa faceti fata cu succes oricarui control de la Inspectia Muncii. CD-ul este cea mai completa si mai practica sursa de informare (din Romania) pentru intocmirea documentelor obligatorii potrivit legislatiei muncii si pentru activitatea de resurse umane.
Dvs. alegeti calea cea mai usoara!

Vreau 107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane

Simona Petrescu, inspector resurse umane SC URSA SRL, Ploiesti:
Cand ITM-ul vine in control iti cere contractele de munca, regulamentul intern si fisele de pontaj. Recent am avut parte de un control de la ITM si mi-au cerut toate acestea din anul 2001! Am ajuns cu nervii intinsi la maxim cautand sa completez toate dosarele de personal contracronometru. Decizii, adeverinte, acte aditionale o mie de locuri in care sa te uiti, iar timpul devine piedica majora. Hartiile sunt un adevarat stres, iar atunci cand ai pe cap un control de la ITM, totul se traduce prin cate o amenda. Acum folosesc 107 modele si formulare vitale in resurse umane si am la indemana tot ce am nevoie in acest vast domeniu al resurselor umane. Sunt foarte linistita si multumita totodata.

Daniel Mirea, manager resurse umane, SC BET Consulting SRL:
Angajatii din subordinea mea incepusera mai mult sa simuleze munca decat sa o practice. O parte dintre ei chiar au plecat din firma, desi nu aveau un motiv intemeiat dupa parerea mea. Am aflat despre CD-ul 107 modele si formulare vitale in resurse umane si am zis sa-l incerc. Bingo! Nu doar ca am reusit sa-mi retin angajatii pe acelasi salariu, dar au devenit mai eficienti ca niciodata. Astazi, motivarea si retinerea personalului in firma sunt probleme din ce in ce mai dificile. Uite ca exista totusi salvare si in resurse umane! 107 modele si formulare vitale in resurse umane mi-a demonstrat practic cum se rezolva astfel de situatii.
 

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!


Data aparitiei: 08 Septembie 2008Votati pagina "107 Modele si Formulare vitale in Resurse Umane":
Rating:

Nota: 5 din 1 voturi

ClubLegislatiaMuncii.ro - intrebarea zilei

Care Este Sporul De Vechime Corect De Acordat ?

Intrebare: Buna ziua! Am un salariat caruia acum 3 ani i-a fost suspendat contractul de munca timp de 6 luni din motive medicale. A reluat serviciul si acum a facut cerere sa treaca la alta treapta de vechime (25%). Perioada cat a avut contractul suspendat se aduna la anii cuveniti pentru calculul sporului de vechime, sau se scade si va primi acest spor cu 6 luni mai tarziu? Va multumesc!

Raspuns: Si eu va rog sa justificati intr-un fel de ce in REVISAL nu se inregistreaza concediile medicale si ... citeste tot raspunsul aiciARTICOLE SIMILAREULTIMELE ARTICOLEDin reteaua RS:
Info tva | Blogul Specialistului | Carti de afaceri | Campeanu.ro | Contabilitate si fiscalitate | Timp liber
Idei de afaceri | Librarie de afaceri | Libraria R&S | Management | Stiri juridice | Agricultura | AdSenseUtile
    Afaceri profitabile cu ferme     Codul fiscal     Declaratii fiscale     Legea Contabilitatii     Monitorul Oficial     Codul civil 2014     Codul penal 2014     Legislatie TVALegislatiaMuncii.ro poza

© 2006 - 2014 Rentrop & Straton. All rights reserved.
Privacy Policy | RSS RSS Flux RSS 2.0     Sitemap XML Sitemap XML     Autori     Termeni si conditii     Contact

SATI