Management HR: Top 6 pasi catre succes in relatia cu angajatii!

managementul resurselor umanemanagement hr
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Managementul resurselor umane reprezinta punctul cheie in care se nasc rezultate pozitive pentru angajatori, corporatie si pentru angajati, prin plusarea competentelor cu atitudinea potrivita.

Dupa cum bine stim, sa ai un angajat mandru posesor al unui CV intesat de competente si abilitati nu mai reprezinta totul. Este nevoie de competente si de atitudinea care sa il determine sa ofere cele mai puternice rezultate care vor ajuta la atingerea obiectivelor.

Iata si cei mai importanti 6 pasi care duc la succesul relatiei dintre angajatori si angajati:

1. Comunicarea de ambele parti. Trebuie sa va cunoasteti angajatii si trebuie ca ei sa va cunoasca. In momentul in care permitem o imagine personala falsa si asteptari false, lucrurile nu vor merge in directia potrivita.

Oferiti angajatilor informatii concrete cu privire la asteptarile voastre, cu privire la cerinte si preferinte, obiective si nu numai.

2. Oferiti de la bun inceput un sistem salarial potrivit. Daca de la inceput veti negocia toate beneficiile si conditiile de lucru la sange, sansele de a avea o relatie buna pe termen lung sunt extrem de mici.

3. Oferiti beneficii multiple, nu doar financiare. Oferiti cursuri si participari gratuite la seminarii de interes pentru angajat si asigurati-va ca acesta are toate sansele de a se dezvolta din punct de vedere profesional. Viitorul lui conteaza la fel de mult precum conteaza si viitorul afacerii dvs.!

4. Asigurati-va ca angajatii detin conditii optime de lucru. De la mobilier potrivit si pana la echipamentele tehnologice utilizate, de la carti si suporturi informationale si pana la hrana si mentori, totul conteaza pentru a-i oferi angajatului confort total in munca sa.

5. Cereti feedback in mod constant, din partea angajatilor dvs.! Conteaza enorm sa luati pulsul culturii organizationale. Discutati in mod constant cu angajatii dvs. si stabiliti care sunt nevoile si cerintele acestora, ce obiective si-au impus si cum arata viitorul lor, ce critici si sugestii au cu privire la desfasurarea activitatii lor.

6. Mentineti-va angajatii in ritm constant de provocari care sa le forteze nivelul cunostintelor si al abilitatilor pe care le detin. Doar asa veti reusi sa va ajutati angajatii sa devina mai buni in domeniul lor de referinta, un mare plus atat pentru companie, cat si pentru angajati.

Mult succes in managementul resurselor umane!


Mai multe informatii despre managementul resurselor umane aici.

NOUTATI din Legislatie muncii

[Raluca Dimitriu] Webinar Probleme la incetarea CIM + modificari legislative


Legea nr. 360/2023 a adus noutati privind continuarea activitatii salariatilor pana la implinirea varstei de 70 de ani, iar Legea nr. 283/2022 a modificat substantial Codul muncii, introducand notiuni ca:

• zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite;
• concediu de ingrijitor;
• absente de la locul de munca pentru situatii neprevazute.

Cum afecteaza aceste modificari legislative incetarea CIM?

Aflati raspunsul in cadrul Webinarului “Noi probleme practice privind incetarea CIM”.

...Vezi AICI detaliile complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
managementul resurselor umanemanagement hr

Data aparitiei: 25 Martie 2014
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Management HR: Top 6 pasi catre succes in relatia cu angajatii! Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Fisa postului pentru Inginer-sef piscicultura si vanatoareIntrebare: Caut Fisa post pentru Inginer sef piscicultura si vanatoare 131202 inginer-sef piscicultura si vanatoare
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Campul data la care produce efecte. Data inceperii activitatiiIntrebare: Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta privind data de consemnare care se transmite in Revisal pentru noile contracte. Ca si exemplu, daca avem un angajat care incepe activitatea pe data de 19.04, iar contractul il semneaza pe data de 15.04 si tot pe 15.04 il declaram in Revisal, care este data de consemnare corecta care trebuie transmisa in Revisal, 15.04 cand a semnat si am declarat contractul in Revisal sau 19.04 cand angajatul isi incepe activitatea?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 


 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]