Consultanta in afaceri | Manager
 

Conditii deosebite si speciale de munca

Nota de anexa nr. 2 "Locurile de munca si activitatile cu conditii deosebite, speciale si alte conditii specifice pentru cadrele militare din Ministerul Internelor si Reformei Administrative" si nota nr. 3 "Locurile de munca si activitatuile cu conditii deosebite, speciale si alte conditii specifice pentru cadrele militare din Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Informatii Externe" din Hotararea Guvernului nr. .294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare din activitate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 849 din 29 decembrie 2001, se abroga.


Acte Normative complete
Acte Normative complete

Vezi detalii

207 modele si formulare obligatorii in HR
207 modele si formulare obligatorii in HR

Vezi detalii

Delegarea si Detasarea
Delegarea si Detasarea

Vezi detalii
(Hotararea Guvernului nr. 136 din 6 februarie 2008 pentru abrogarea notei din anexa nr. 2 si a notei din anexa nr. 3 la Hotararea Guvernului nr. 1.294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare in activitate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 111 din 12 februarie 2008)

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!


Data aparitiei: 18 Februarie 2008
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Nota: 5 din 1 voturi
Conditii deosebite si speciale de munca
 

 
x


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

ClubLegislatiaMuncii.ro - intrebarea zilei

 
Tabel Cu Boli Pentru Pensionare Pe Caz De BoalaIntrebare: As dori sa-mi transmiteti un tabel cu bolile acceptate pentru pensionare pe caz de boala in functie de gradul de invaliditate !
 

Raspuns: Art. 69 din Legea 263 din 2010.Sunt acele boli care conduc in final, asa cum se precizeaza la art de... citeste tot raspunsul aici


 

eNews Legislatia Muncii


Descarca GRATUIT raportul special

"Modificari in Codul Muncii - noutati REVISAL si Evaluarea Angajatilor"