Consultanta in afaceri | Manager

     eNews Legislatia Muncii

Descarca GRATUIT raportul special

"Modificari in Codul Muncii - noutati REVISAL si Evaluarea Angajatilor"detalii aici

Cauti un loc de munca?


Stiati ca...
...... exista peste 40 de documente OBLIGATORII pe care inspectorii ITM le verifica atunci cand vor sa va amendeze cu orice pret >> Detalii aici <<
:: mai multe intrebari si raspunsuri

Conditii deosebite si speciale de munca

Nota de anexa nr. 2 "Locurile de munca si activitatile cu conditii deosebite, speciale si alte conditii specifice pentru cadrele militare din Ministerul Internelor si Reformei Administrative" si nota nr. 3 "Locurile de munca si activitatuile cu conditii deosebite, speciale si alte conditii specifice pentru cadrele militare din Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Informatii Externe" din Hotararea Guvernului nr. .294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare din activitate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 849 din 29 decembrie 2001, se abroga.

(Hotararea Guvernului nr. 136 din 6 februarie 2008 pentru abrogarea notei din anexa nr. 2 si a notei din anexa nr. 3 la Hotararea Guvernului nr. 1.294/2001 privind stabilirea locurilor de munca si activitatilor cu conditii deosebite, conditii speciale si alte conditii, specifice pentru cadrele militare in activitate, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 111 din 12 februarie 2008)

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!


Data aparitiei: 18 Februarie 2008Votati pagina "Conditii deosebite si speciale de munca":
Rating:

Nota: 5 din 1 voturi

ClubLegislatiaMuncii.ro - intrebarea zilei

Ce Implicatii Sunt Daca Am Incadrare Cu Cod COR Diferit De Nivelul Studiilor?

Intrebare: Buna ziua! Inca de la data angajarii in institutia in care lucrez am solicitat sa fiu incadrata ca asistent medical cu studii superioare, dat fiind faptul ca sunt licentiata in asistenta medicala. Raspunsul a fost ca acest post nu exista in organigrama si institutia are nevoie doar de asistenti medicali cu studii postliceale (detin si studii postliceale de profil). In decursul celor peste sase ani de cand lucrez in aceasta institutie, am mai incercat demersuri, apeland inclusiv la Sindicat, insa raspunsul a fost invariabil acelasi. De curand, am aflat insa cu surprindere ca sunt incadrata cu cod COR 222101, apartinand asistentilor medicali generalisti care au nivel de instruire minim 4 - studii superioare! Doar ca in contractul de munca si in fisa postului este mentionat ca postul este pentru studii postliceale! Mai mult, toti colegii mei, care au studii postliceale, au aceasta incadrare. Prin urmare, eu inteleg astfel lucrurile: eu sunt incadrata cu cod COR corect, insa exista inadvertenta intre codul COR si nivelul studiilor caracteristic postului, asa cum apare in contractul de munca si in fisa postului, iar colegii mei sunt incadrati cu cod COR incorect. Va rog sa-mi spuneti: 1. Care sunt implicatiile acestei situatii pentru mine? 2. Care sunt implicatiile pentru colegii mei? 3. In afara de un potential avantaj financiar (extrem de putin probabil la locul meu de munca), ce alte avantaje mi-ar oferi incadrarea corespunzatoare studiilor superioare absolvite? 4. Are relevanta la pensie? 5. Dat fiind ca am si o profesie liberala, aceasta se considera vechime in munca pe post cu studii superioare? Va multumesc!

Raspuns: Pe viitor nu aveti de ce sa intampinati dvs probleme pentru o mentiune introdusa gresit de catre ang... citeste tot raspunsul aiciARTICOLE SIMILAREULTIMELE ARTICOLEDin reteaua RS:
Info tva | Blogul Specialistului | Carti de afaceri | Campeanu.ro | Contabilitate si fiscalitate | Timp liber
Idei de afaceri | Librarie de afaceri | Libraria R&S | Management | Stiri juridice | Agricultura | AdSenseUtile
    Afaceri profitabile cu ferme     Codul fiscal     Declaratii fiscale     Legea Contabilitatii     Monitorul Oficial     Codul civil 2014     Codul penal 2014     Legislatie TVALegislatiaMuncii.ro poza

© 2006 - 2014 Rentrop & Straton. All rights reserved.
Privacy Policy | RSS RSS Flux RSS 2.0     Sitemap XML Sitemap XML     Autori     Termeni si conditii     Contact

SATI