Programul de lucru pentru 2014 al Comisiei implica reducerea cresterii economice si ocuparea fortei de munca

Resurse Umaneocuparea fortei de muncacomisia europeanasomajulgarantia pentru tineret
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X


Va prezentam mai jos Programul de lucru pentru 2014 al Comisiei Europene. Astfel, anul viitor,  Comisia se va concentra pe cresterea economica, pe reincadrarea in munca a populatiei si pe implementarea propunerilor ramase in asteptare.

In acest sens, anul viitor vor fi prezentate aproximativ 29 de initiative, legate, in cea mai mare parte, de revizuirea normelor europene existente. Alte initiative se vor axa pe modernizarea normelor privind ajutoarele de stat si a politicii industriale, precum si pe finalizarea pietei unice.

Cresterea economica si ocuparea fortei de munca raman principala prioritate, cu accent pe combaterea somajului in randul tinerilor si pe facilitarea accesului la finantare. Alte prioritati pentru anul urmator:

-    finalizarea uniunii bancare si avansarea catre realizarea unei veritabile uniuni economice si monetare

-    initierea unor masuri menite sa sporeasca investitiile, sa promoveze ocuparea fortei de munca si incluziunea sociala si sa combata somajul in randul tinerilor cu ajutorul garantiei pentru tineret

-    stimularea competitivitatii prin intermediul unei piete unice pe deplin integrate, care sa includa telecomunicatiile, energia si transporturile; promovarea utilizarii pe scara larga a serviciilor digitale in vederea modernizarii administratiilor publice

-    interconectarea Europei prin initiative avand ca obiect transportul feroviar, porturile, aeroporturile si gestionarea traficului aerian, initiative care vor deschide noi oportunitati si vor stimula competitivitatea

-    protejarea cetatenilor europeni prin consolidarea cooperarii intre tari si aplicarea normelor UE, actiuni esentiale pentru a lupta impotriva criminalitatii, coruptiei, amenintarii terorismului si pentru a asigura respectarea drepturilor fundamentale ale omului

-    solutionarea unor provocari globale prin cooperarea cu tarile invecinate si cu partenerii strategici, precum si prin consolidarea pozitiei de lider pe care o ocupa UE in prezent in domeniul ajutorului pentru dezvoltare.

De asemenea, Comisia va prezenta noi propuneri legislative privind aderarea UE la Conventia europeana a drepturilor omului, reformarea Oficiului European de Lupta Antifrauda, gestionarea crizei in cazul institutiilor financiare (altele decat bancile) si politica europeana privind gestionarea deseurilor.

La inceputul anului 2014, Comisia se va concentra pe finalizarea unei serii de propuneri existente inaintea alegerilor pentru Parlamentul European. De asemenea, va colabora cu guvernele nationale pentru a pune in practica o serie de noi reglementari convenite deja la nivel european.

Programul de lucru al Comisiei pentru anul 2014.

Sursa: Comisia Europeana


NOUTATI din Legislatia muncii

Codul muncii te avantajeaza! Afla aici cum!


Iti cunosti drepturile oferite de legislatia muncii?

Lucrarea Ghidul angajatului. Codul muncii in interesul tau le prezinta pe toate intr-un mod extrem de limpede. Este scrisa clar si la obiect, o vei parcurge foarte usor. Si vei realiza cu aceasta ocazie ca drepturile tale nu sunt deloc putine si ca tu detii de fapt pozitia de forta in relatia cu angajatorul.

Nu este o exagerare: chiar beneficiezi de o multime de drepturi!

...Vezi AICI detalii complete <<

de Legislatia Muncii


Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
Resurse Umaneocuparea fortei de muncacomisia europeanasomajulgarantia pentru tineret

Data aparitiei: 31 Octombrie 2013
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:

Programul de lucru pentru 2014 al Comisiei implica reducerea cresterii economice si ocuparea fortei de munca Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri

 
Pensie militara de serviciu anticipata partiala si drept de muncaIntrebare: Cadru militar trecut in rezerva cu drept la pensie militara de serviciu anticipata partial, are drept de munca in domeniul privat?
vezi AICI raspunsul specialistilor <<
 
Cod COR sef dispeceratIntrebare: Va rog sa ma ajutati: Ce cod COR(in afara de 541408-Dispecer) pot utiliza pentru sef dispecerat, un angajat care coordoneaza departamentul dispecerat din cadrul societatii noastre.
vezi AICI raspunsul specialistilor <<


Descarca GRATUIT
“Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz”

exclusiv abonatilor la newsletterul gratuit E-News LegislatiaMuncii.
Rentrop ∧ Straton

 

 

Atentie la Controalele ITM!

Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


 

 

 
 
 



 
Atentie la Controalele ITM!
Descarcati gratuit Raportul Special

"Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]