Consultanta in afaceri | Manager
 

Conducerea, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto

S-a reglementat cadrul de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto care efectueaza operatiuni de transport rutier ce fac obiectul Regulamentului Parlamentului European si al Consiliului (CE) nr. 561/2006 de armonizare a anumitor dispozitii din domeniul social privind transportul rutier si amendare a Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 3.821/85 si Regulamentului Consiliului (CE) nr. 2.135/98 si abrogare a Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 3.820/85 sau operatiuni de transport rutier care fac obiectul Acordului european privind activitatea echipajelor vehiculelor care efectueaza transporturi rutiere internationale (AETR), denumit in continuare Acordul AETR.


Ghid practic de Salarizare
Ghid practic de Salarizare

Vezi detalii

Carta Sanctiunilor ITM
Carta Sanctiunilor ITM

Vezi detalii

Memorator SSM si PSI
Memorator SSM si PSI

Vezi detalii
Utilizarea aparatelor de inregistrare a perioadelor de conducere, pauzelor si perioadelor de odihna ale conducatorilor auto, denumite in continuare tahografe sau tahografe digitale, asa cum sunt acestea definite in anexa nr. I si in anexa nr. IB la Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 3.821/85 privind echipamentul de inregistrare in transportul rutier, cu modificarile si completarile ulterioare a fost de asemenea reglementat prin acest act normativ.

(Ordonanta Guvernului nr. 37 din 7 august 2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto si utilizarea aparatelor de inregistrare a activitatii acestora, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 565 din 16 august 2007)

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai!


Data aparitiei: 04 Septembrie 2007
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele


Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot
Conducerea, pauzele si perioadele de odihna ale conducatorilor auto
 

 
x


Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!
 

 

ClubLegislatiaMuncii.ro - intrebarea zilei

 
Care E Legatura Intre Decizia De Suspendare A Contractului De Munca Si OrdonantaIntrebare: Daca decizia de suspendare a contractului de munca pentru concediu de crestere copil este intocmita pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului,chiar daca fetita mea s-a nascut dupa 1 martie 2012....am inteles de la alte mamici ca decizia lor este pana la 1 an si 11 luni a copilului,intrebarea mea mai exact este pot sa stau din punct de vedere al angajatorului acasa pana la 2 ani fix?....ma refer la ordonanta aceea prin care trebuie sa te intorci la 1 an si 11 luni la munca si sa stea tatal
 

Raspuns: multumesc pentru raspuns...am aflat ca pot sta linistita acasa pana la 2 ani ca am de pierdut doar i... citeste tot raspunsul aici


 

eNews Legislatia Muncii


Descarca GRATUIT raportul special

"Modificari in Codul Muncii - noutati REVISAL si Evaluarea Angajatilor"